25.9.2014 Demarinaisten tuleva liittokokous keskusteluttaa

Piireissä on alkanut viritä keskustelua tulevan liittokokouksen ehdokkuuksista.


Uudemaan demarinaiset

Uudenmaan Demarinaiset esittävät Anette Karlssonia Demarinaisten varapuheenjohtajaksi tulevalle kaudelle. Karlsson on kaksikielinen sosionomi Vantaalta. Karlsson toimii vuoden 2014 loppuun Sosialidemokraattiset Opiskelijat SONK ry:n puheenjohtajana. Vuonna 2015 Karlsson toimii Uudenmaan Demarinaisten varapuheenjohtajana.
Lue koko uutinen »


Pirkanmaan Demarinaiset ry

Pirkanmaan Demarinaiset ry:n ylimääräinen piirikokous 27.9.2014 , tiedote 22.10.2014

Sosialidemokraattisten naisten liiton liittokokous pidetään Lappeenrannassa 1.–2.2014. Muiden liittokokoukseen kuuluvien asioiden lisäksi kokouksessa valitaan puheenjohtaja, varapuheenjohtajat sekä liiton hallitus.

Naisliitolla on tärkeä tehtävä puolustaa hyvinvointiyhteiskunnan säilyminen ja tasa-arvon toteutuminen maassamme. Sosialidemokraattisen aatteen uudistaminen historiaa kunnioittaen lähtee aktiivisten naisten toiminnasta. Liiton luotsaamiseksi tulevaisuuden haasteisiin tarvitaan laaja-alaisen kokemuksen omaavaa henkilöä.

Pirkanmaan Demarinaiset ry on ylimääräisessä piirikokouksessaan 27.9.2014 yksimielisesti asettanut puheenjohtajaehdokkaaksi piirin puheenjohtajan Tuula Petäkoski-Hultin. Hänellä on monipuolinen kokemus sosialidemokraattisesta politiikasta sekä näkemys naisliiton toiminnasta. Kokemuspiiriin puolueessa kuuluvat niin paikallinen, maakunnallinen, valtakunnallinen sekä kansainvälinen toiminta. Tuulalle myös AY-liikkeen toiminta on tuttua.

Lisätietoja:
Raija Toivonen
Pirkanmaan Demarinaiset ry, sihteeri
p. 040 192 2773
raija.toivonen(at)pp1.inet.fi


Hämeen Kaiku 26.9.2014: Emmi Lintonen ehdolle demarinaisten puheenjohtajistoon

Hämeen demarinaiset on päättänyt esittää tulevassa liittokokouksessa puheenjohtajaansa Emmi Lintosta Sosialidemokraattisten Naisten hallituksen seuraavaksi varapuheenjohtajaksi.
Lue koko uutinen »


Lapin sos.dem naispiiri ry

Ylimääräinen piirikokous 20.9.2014 Rovaniemi

Lapin sos.dem naispiiri on ylimääräisessä piirikokouksessaan päättänyt yksimielisesti esittää kansanedustaja Tytti Tuppuraista Sosialidemokraattisten Naisten hallituksen seuraavaksi puheenjohtajaksi. Naisliiton liittokokous marraskuun alussa valitsee liitolle puheenjohtajiston ja liittohallituksen seuraavaksi toimikaudeksi.

Piirikokous arvostaa Tytin vahvaa ja osaava otetta yhteisten asioiden hoitajana. Naistoiminnan merkitys SDP:n puolueperheessä on merkittävä ja Lapin sos.dem naispiiri uskoo naistoiminnan edelleen kehittyvän ja uudistuvan uuden puheenjohtajan johdolla.

Piirikokous toivoo myös muiden naispiirien käyvän vilkasta keskustelua Naisliiton tulevaisuudesta ja toiminnan edelleen kehittämisestä. Naisliittoa tarvitaan myös jatkossa yhtenä vahvana toimijana sosialdemokraattisia tavoitteita eteenpäin vietäessä.


Varsinais-Suomen Demarinaiset esittää Nelli Barania Demarinaisten puheenjohtajaksi

Varsinais-Suomen Demarinaiset päättivät piirikokouksessaan 31.8.2014 esittää turkulaista Nelli Barania Demarinaisten liiton puheenjohtajaksi. Baran on toiminut monipuolisesti aktiivisesti paikallisissa ja valtakunnallisissa luottamustoimissa. Hän toimii Varsinais-Suomen Demarinaisten puheenjohtajana. Baran on myös eduskuntavaaliehdokkaana Varsinais-Suomessa.

Demarinaiset on tärkeä väylä tehdä työtä tasa-arvopolitiikan eteen”, toteaa Baran. ”Toimintaa tulee kehittää tavoittamaan paremmin myös nuoria ja uusia toimijoita.”

Demarinaisten 14. liittokokous järjestetään 1.-2.11.2014 Lappeenrannassa.


Liittokokoussivulle »