Minna Salminen Helsingin Demarinaisten puheenjohtajaksi

Yleinen 11:12

Minna Salminen valittiin 13.11. pidetyssä syyskokouksessa Helsingin Demarinaiset ry:n puheenjohtajaksi kuluvan kauden loppuun, eli 31.12.2019 asti. Salminen siirtyy puheenjohtajan tehtävään Maria Nyroosin erottua tehtävästä. Samalla hallitusta täydennettiin kolmella henkilöllä.

Vuotta 2019 rytmittää ennen kaikkea eduskunta- ja EU-vaalit. Lisäksi yhdistyksen on varauduttava tukemaan ehdokkaita ja kampanjoimaan myös mahdollisissa maakuntavaaleissa. ”Naisten äänen ja yhteiskunnan tasa-arvon kannalta keskeisten asioiden on näyttävä ja kuuluttava vaaleissa. Meillä on Helsingissä upeita eduskuntavaaliehdokkaita, joiden teemojen ja profiloitumisen kautta voimme järjestää hienoja vaalitilaisuuksia.” toteaa tuore puheenjohtaja.

Yhdistyksen hallintoa ja yhteistyötä eri järjestöjen kanssa on kehitettävä. Uudella hallituksella on siis töitä edessään. Helsingin Demarinaisten on oltava jatkossa vielä nykyistäkin halutumpi yhteistyökumppani. ”Toiminnastamme on tehtävä avoimempaa ja jämäkämpää. Eri järjestöjen ja puolueosastojen kanssa on mahdollista toimia yhdessä monessa asiassa. Toivon myös, että jokainen Helsingin demarinaisten toiminnassa mukana oleva voi kokea asiat yhteisiksi ja viedä niitä omiin puolueosastoihinsa. Yhdenvertaisuus naisten ja miesten, eri-ikäisten ja esimerkiksi kantaväestön ja maahanmuuttajien välillä on saatava arkipäiväksi. Ponnistelemme asioiden edistämiseksi niin kauan, kuin rakenteet eivät tue kaikkea tasa-arvoa.” summaa Minna Salminen.

Seuraa Helsingin Demarinaisia

https://www.facebook.com/helsingindemarinaiset/