Oulun Demarinaiset

YHTEISTYÖLLÄ KOHTI TASA-ARVOA

Oulun Sosialidemokraattisen Naispiirin hallitus kokoontui 24.1.2022 etänä järjestäytymiskokoukseensa. Piiri toimii aktiivisesti Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueilla. Naispiirin tarkoituksena on työskennellä mm. naisten yhteiskunnallisten, taloudellisten ja sivistyksellisten olojen parantamiseksi. Sukupuoli ei saa olla koulutukseen, kulttuuriin tai yhteiskuntavaikuttamiseen osallistumisen esteenä.

Demarinaisten valtakunnallisia tavoitteita ovat tasa-arvoinen, suvaitsevainen ja moniääninen yhteiskunta. Oulun piirissä tehtävänämme on viedä tavoitteet konkreettiseen toteutukseen. Yhteistyö on kantava voima ja haluamme olla yhteiskunnassa edistämässä tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista.

Hyvinvointialuevaaleissa Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun sosialidemokraattiset naiset menestyivät erittäin hyvin. SDP:n 15 valituista aluevaltuutetuista on 11 naisia. Oulun Sos.dem. Naispiiri onnittelee kaikkia
ehdolla olleita yhdessä tehdystä hyvästä vaalituloksesta. Vaatii rohkeutta ja valtavasti työtä tehdä näkyvää alueellista politiikkaa.

Demarinaisten puheenjohtajana vuosina 2022–2024 toimii Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Tytti Tuppurainen ja piirimme alueelta Demarinaisten hallituksen jäsenenä Helena Ohtonen.

Oulun Sos.dem. Naispiirin hallituksessa toimivat seuraavat henkilöt vuosina 2022 – 2023:
Puheenjohtaja:
Sonja Heiskanen Oulu
1.varapuheenjohtaja:
Helena Ohtonen Kajaani
2.Varapuheenjohtaja:
Aila Mäkisalo Siikajoki
Sihteeri:
Suvi Huhtala Raahe
Taloudenhoitaja:
Aila Laatikainen Oulu
Hallituksen jäsenet:
Kerttu Mömmö Kempele
Leenä Törrö Kajaani
Hannaleena Jämsä Oulu
Kristina Ahl Oulu
Pia Saarela Oulu
Hanna Niskanen Siikajoki
Miina-Anniina Heiskanen Oulu
Varajäsenet:
Jaana Hautamäki Raahe
Kaisa Päätalo Oulu
Pirra Keränen Kajaani


Oulun.sos.dem. Naispiirin hallitus