Politiikka

Sosialidemokraattiset Naiset kannattaa kansanedustaja Tuula Peltosta SDP:n varapuheenjohtajaksi

Sosialidemokraattisten Naisten kannanotto 3.4.2012

Sosialidemokraattiset Naiset kannattaa puheenjohtajansa, kansanedustaja Tuula Peltosen valintaa SDP:n uudeksi varapuheenjohtajaksi toukokuun puoluekokouksessa.

Tuula Peltonen valittiin Demarinaisten puheenjohtajaksi 2011. Hän on toisen kauden kansanedustaja ja toimii mm. Jämsän kaupunginvaltuuston puheenjohtajana ja Keski-Suomen Demarinaisten puheenjohtajana. Peltonen on ehdolla Euroopan sosialidemokraattisen puolueen naisverkoston (PES Women) varapuheenjohtajaksi.

Tuula Peltosella on arkipäivän kokemusta järjestötyön toteuttamisesta vapaaehtoisvoimin laajalla toimintakentällä. Hänellä on sydämen sivistystä huomioida kaikkein hiljaisimmatkin ja antaa arvostusta jokaisen osuudesta puoluetyössä.

Sosialidemokraattisten Naisten johdossa on ollut kautta sen 111-vuotisen historian erinomaisia puheenjohtajia. He kaikki ovat myös olleet puolueen vaikutusvaltaisia luottonaisia kuten Miina Sillanpää, Vappu Taipale, Liisa Jaakonsaari, Tarja Filatov ja Maria Guzenina-Richardson.

Naisliitto tukee SDP:n työtä tasa-arvon puolesta. Kannustammekin naisia asettumaan ehdolle puoluehallitukseen ja puoluejohdon tehtäviin. Tasa-arvolla vahvistamme Jutta Urpilaisen viitoittamaa tietä.

Demarinaisten hallitus
3.4.2012

Lisätietoja:
Merja-Hannele Vuohelainen
toiminnanjohtaja

Saariniemenkatu 6
00530 Helsinki
+358 40 746 4070

merja.vuohelainen(at)sdp.fi