Toiminta

11.8. Exit – pois prostituutiosta ry etsii projektipäällikköä

Yhdistyksen työn tavoitteena on estää nuorten ja nuorten aikuisten seksuaalista hyväksikäyttöä ja prostituutioon liukumista. Yhdistys on saanut Raha-automaattiyhdistykseltä hanketuen, jonka avulla on rakennettu syksyllä käynnistyvä NAPA-projekti nuorten seksuaalista voimaannuttamista varten. Pitkäkestoisena tavoitteena on luoda työmuoto prostituutiosta irrottautumiseen, seksuaalisen väkivallan ehkäisyyn ja seksuaalisen hyvinvoinnin edistämiseen. Projektilla on kaksi osa-aikaista työntekijää sekä ostopalveluina palkattavia ryhmänohjaajia.

Projektipäällikkö vastaa hankkeen etenemisestä, sen edelleen suunnittelusta, vuoden 2011 hankerahoituksen hakemisesta ja budjettiseurannasta. Hän toimii myös hankkeen työntekijöiden esimiehenä ja osallistuu itse etsivään työhön.
Pätevyysvaatimukset ovat terveydenhoito- tai sosiaalialan koulutus tai muu vastaava koulutus sekä useamman vuoden kokemus nuorten parissa tehtävästä ennaltaehkäisevästä ja kohtaavasta työstä. Tehtävän hoito edellyttää myös hyviä ihmissuhde- ja verkostoitumistaitoja, kykyä organisoida sekä omatoimisuutta.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, ja se solmitaan alussa 31.12.2010 asti. Hakemukset palkkapyyntöineen pyydetään lähettämään 20.8.2010 mennessä osoitteeseen: Exit – pois prostituutiosta ry, Kinaporinkatu 2, 00500 Helsinki tai: [email protected].
Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Elina Hatakka, 044 3353 707.