Toiminta

18.1.2012 Demarinaiset hakee järjestö- ja hallintosihteeriä

Sosialidemokraattiset Naiset on SDP:n feministinen naisjärjestö, joka koostuu kaikenikäisistä, edistyksellisistä naisista. Tavoitteenamme on tasa-arvoinen, suvaitsevainen ja moniääninen yhteiskunta, jossa myös heikompien ryhmien äänet kuuluvat kirkkaasti. Haluamme tarjota jäsenillemme lisää vaikutusmahdollisuuksia ja elämyksellisyyttä politiikan tekemiseen. Tähän työhön mukaan haemme vakituiseen työsuhteeseen

JÄRJESTÖ- JA HALLINTOSIHTEERIÄ

Järjestö- ja hallintosihteeri organisoi ja kehittää järjestö- sekä koulutustoimintaa, vastaa jäsenpalvelusta, jäsenrekisterin ja laskutuksen kehittämisestä ja ylläpidosta sekä niillä suoritettavista erilaisista tehtävistä.

Toimeen valittava on aloitteellinen, paineensietokykyinen ja kantaa itsenäisen vastuun työstään, joka ajoittuu toisinaan myös ilta- ja viikonlopputöihin.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ammattitutkintoa ja kokemusta tiimityöstä. Aikaisempi monipuolinen järjestötoiminta, kielitaito ja sosialidemokraattisen arvomaailman tuntemus ovat eduksi.

Hakemukset 12.2.2012 mennessä osoitteella
Demarinaiset/Toiminnanjohtaja
Saariniemenkatu 6, 00530 Helsinki
merja.vuohelainen(at)sdp.fi

Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi. Lisätietoja toimesta antaa toiminnanjohtaja Merja-Hannele Vuohelainen p. 040 7464 070

Sosialidemokraattiset Naiset. Hyvinvoinnille välttämätön.