Toiminta

25.3.2011 Demarinaisten Risto Rohkea -tunnustus Jacob Södermanille

Tasa-arvotyö tarvitsee puolestapuhujia miesten rintamalta. Vuodesta 2007 Sosialidemokraattiset Naiset on palkinnut Risto Rohkea -tunnustuksella miehen, joka on toiminut aatteen vakaumuksella tasa-arvoisen, suvaitsevaisen ja moniäänisen yhteiskunnan hyväksi.

Tänä vuonna Risto Rohkea tunnustuspalkinto myönnettiin kansanedustaja Jacob Södermanille, joka on koko uransa ajanpoliitikkona ja korkean virkamiehen tehtävissään ollut tinkimätön hyvän hallinnon ja oikeudenmukaisuuden puolustaja.

Jacob Södermanin työ paremman maailman puolesta on sitä työtä, jota Sosialidemokraattiset Naiset arvostavat. Kansalaisten oikeuksien puolustaja on myös naisten oikeuksien puolustaja.

Halusimme palkita Jacob Södermanin pitkäjänteisen työn Risto Rohkea -palkinnolla. Palkinto luovutetaan nyt neljättä kertaa.

Vuonna 2007 Risto Rohkea tunnustuksen sai Stadin Demarien puheenjohtaja, toimittaja Risto Kolanen, vuonna 2008 Kymen Sosialidemokraattisen piirin toiminnanjohtaja Juha Kähärä, vuonna 2009 historian tutkija Tapio Bergholm ja viime vuonna tohtori Pentti Arajärvi.

Lisätiedot:
Merja-Hannele Vuohelainen
toiminnanjohtaja, Sosialidemokraattiset Naiset

Saariniemenkatu 6
00530 Helsinki
merja.vuohelainen(at)sdp.fi
+358 40 746 4070

Katso DemariTV:n video tilaisuudesta »

jacob_sodeman

Vuoden 2011 Risto Rohkealle, kansanedustaja Jacob Södermanille, luovutettiin kunniakirja ja vatupassi.

risto_rohkea_2011

Vasemmalta: Demarinaisten II varapuheenjohtaja Tarja Kantola, kansanedustaja Jacob Söderman, Demarinaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Maria Guzenina-Richardson ja Demarinaisten toiminnanjohtaja Merja-Hannele Vuohelainen

Kuvat: Anneli Velho