Toiminta

28.12.2011 Tampereella tempaistiin

Pirkanmaan Demarinaiset järjestivät mansikkasuukkoiskun viattomien lasten päivänä 28.12. Tampereen Kuninkaankadun kävelykatuosuudella. Paikalla oli seitsemän SDP:n naiseduskuntavaaliehdokasta kahdeksasta. Ihmiset olivat positiivisella mielellä ja järjestäjät saivat tempauksestaan paljon positiivista palautetta.

Naisista oli myös kadulla konkreettista apua: ”Kävelykadulla todistimme myös muutaman kaatumisen liukkauden vuoksi. Yhdelle henkilölle hoidimme ambulanssin tilauksen, kun nilkka vääntyi pahasti”, naispiirin puheenjohtaja ja itsekin ehdokkaana toimiva Tuula Petäkoski-Hult kertoo.

Onneksi hän pääsi odottelemaan tavaratalon tuolille ja kylmänä kääreenä toimi muovikassiin kerätty lumi. Iäkkäämpi rouvashenkilö oli yksin liikkeellä, joten kyytiä odotellessa kävimme välillä kyselemässä hänen vointiaan”, Petäkoski-Hult sanoo. Lisäksi demarinaiset tulivat auttaneeksi yhden työkoneen siirtämisessä siirtolavalle.

Näin suukkotarran sanoma, ”Demarinaiset – hyvinvoinnille välttämätön”, tuli monella tapaa oikeaksi todistetuksi.

kavelykadulla
Kuvassa näkyvät ehdokkaat ovat takaa vasemmalta Nina Heikkilä, Tuula Petäkoski-Hult, Petra Leino, Saara Karhu (selin) ja takana oikealla Hanna Laine. Sanna Marin ja Pia Viitanen olivat myös paikalla.