Toiminta

29.4.2011 Satakunnan demarinaisten vaalikampanjaa

Kuvissa Satakunnan demarinaisten vaalikampanjaa vuoden 2011 eduskuntavaaleissa. Satakunnasta valituiksi tulivat: Krista Kiuru ja Kristiina Salonen.

1_krista_kiuru_kampanja

Kankaanpäässä oli todellista toritunnelmaa, väkeä liikkeellä runsaasti, samoin torikauppiaita ja aika monta vaalitelttaakin löytyi. Edes aamupäivällä alkanut sade ei lannistanut väkeä poistumaan paikalta. Meidän ryhmälle oli iloinen asia, että Mikael ehti paikalle ja täydensi K I U R U A, niin kuin kuvasta näkyy!

2_krista_kiuru_kampanja

Viileässä tihkusateessa Merikarvialla aina aurinkoinen ehdokkaamme Krista Kiuru tukiryhmäläisten Jari Haapaniemen ja Tauno Mäkelän seurassa.
3_krista_kiuru_kampanja 
Vaalienergiahalaus.
4_krista_kiuru_kampanja
Yhä edelleen Merikarvialla; paikalliset demarit olivat järjestäneet grillimakkara- ja kahvitarjoilun, mikä todella tuntui mukavalta koleahkossa säässä. Kahvia kaatamassa Marika Uimaluoto.
5_krista_kiuru_kampanja
Kristan tukiryhmä sovittamassa soppa- eli vellitykkiä asemiin Porissa Eetunaukiolla. Etualalla varsinainen ”vellimestari” eli Anna-Liisa Salomäki.
6_krista_kiuru_kampanja
Siikaisissa oli luultavasti kevään aurinkoisin ja lämpimin päivä, muuttolinnut, lähinnä hanhet, lensivät valtavina laumoina yli torin suuntana pohjoinen. Ehdokkaita oli myös useita liikkeellä, halaamisvuorossa Juha Korkeaoja.
7_krista_kiuru_kampanja
Ulvilassa taas tukiryhmän neuvonpitoa. Paikalla Jari Haapaniemi, Anna-Liisa Salomäki, ehdokas Krista ja Mari Kaarros. Paikalla olivat myös Vanhakylän tehokkaat naiset kahvitarjoiluineen.

8_krista_kiuru_kampanja

Vanhakylän tehokkaat naiset keittivät kahteen eri otteeseen soppatykillisen satakuntalaista perinneruokaa ”ohrankryynivelliä,” joka katosi parempiin suihin molemmilla kerroilla alle tunnissa!

9_krista_kiuru_kampanja

Pusuja (suklaasellaisia) jakamassa Sampolan lähiössä Porissa. Vaaliautokin oli paikalla mukanaan mm ehdokkaat Pyry Tiirinen ja Hannes Tiira

10_krista_kiuru_kampanja 

Vihdoinkin aurinkoinen päivä ja sen kunniaksi Krista ryhmineen tarjosi kankaanpääläisille kevään ensijäätelöt

11_krista_kiuru_kampanja

Viimeiseen vaalitenttiin menossa; halaajina Liisa Vannekari ja Harri Lehtonen, tenttipaikkana Be-Pop Porissa.

13_krista_kiuru_kampanja

Startti kohti Kankaanpäätä, vaalikoirakin reippaana mukana. Lisäksi Mäkelän pariskunta, Erja Järvinen ja Mari Kaarros

Kuvat ja tekstit: Sisko Peltomäki