Toiminta

Dooris-verkosto

Mikä Dooris-verkosto?

Naiset tulevat poliittiseen liikkeeseen vaikuttamaan.
Kun into on suurimmillaan, niin silloin pitää päästä keskustelemaan, väittelemään ja toimimaan oikeudenmukaisen maailman hyväksi. Nyt heti. Tästä vakuuttuneena Naisliitossa tartuttiin toimeen jo jokunen vuosi sitten ja käynnistettiin kuntarajat ylittävä, puolueosastoista riippumaton, epämuodollinen foorumi: Dooris-verkosto.

Dooris-verkosto kokoontuu vallan eri keskuksiin aina illan teeman mukaisesti. Olemme saaneet vierailla jo monessa paikassa. Tutustumiskohteina on ollut muun muassa Uutispäivä Demarin toimitalo, eri ministeriöitä, valtioneuvoston linnake, eduskunta, pääministerin residenssi ja Rauhan asema. Meitä on puhuttanut muun muassa naisten pätkätyöt, tasa-arvo, monikulttuurisuus, äitimyytti, kauneuden historia, sukupuolittunut talouspolitiikka, suomenkielen seksismi, dekkareiden naiskuvat, mainonnan heteronormatiivisuus ja pelon maantiede.

Kutsut Dooris -verkoston jäsenet saavat sähköpostilla. Tämän lisäksi tapahtumat löytyvät verkkosivuiltamme.

Dooris-verkoston sisarellisena tukena toimii Dooris-lehti, jonka aiheista voi esimerkiksi jatkaa keskustelua verkoston tapaamisissa.

Salaseuraksi emme rupea, tervetuloa mukaan!

Onko sinulla ideoita Dooris-verkoston toimintaan? Haluaisitko järjestää verkoston tapaamisen jonkun tietyn teeman ympärille? Ota yhteyttä toimistoon! Lisätietoa verkostosta ja muun muassa lukupiiritoiminnasta saat myös valikosta Dooris-verkosto.