Yhdessä kohti kevään vaalivoittoja! SDP:n järjestöpäivät käytiin positiivisessa hengessä Tampereella

Ajankohtaista 14:46

Vuosittain syyskuun alkuun sijoittuvat järjestöpäivät pidettiin tänä syksynä Tampereen työväentalolla. Viikonlopun aikana tapahtumaan osallistui runsain mitoin puolueaktiiveja ympäri Suomea. Ensi kevään vaalit ja Suomi 2030 työryhmätoiminta olivat keskiössä järjestöpäivillä. Työpajojen tarjonta oli monipuolista: mm erilaisia somekoulutuksia, Euro- ja Eduskuntavaaleihin valmistautumista, feministisen tietoisuuden kasvattamista sekä ehdokkaiden ”työkalupakki”- koulutuksia.

Kaiken kaikkiaan järjestöpäiviltä pystyi huomaamaan positiivisen ja innostavan yhteishengen: Vuoden aikana tehty työ on kantanut hedelmää ja gallupit puhuvat puolestaan. Demarinaiset olivat myös järjestöpäivillä näkyvissä kahden työpajan edestä: Toiminnanjohtaja Merja-Hannele Vuohelainen oli valmistellut työpajan, joka käsitteli puolueen keväällä julkaistua yhdenvertaisuusohjelmaa. Demarinaisten puheenjohtaja Tytti Tuppurainen puolestaan puhui arkipäivän feminismistä.

Järjestöpäivät keräsivät paljon kiitosta ja antoi osallistujille ideoita ja paljon motivaatiota tulevaan vuoteen. Ahkeralla ja innostavalla työllä saamme hyvän tuloksen kevään vaaleissa ja samalla sitouttamaan uusia jäseniä mukaan toimintaan!

Yhdenvertaisuus- työpajasta kertovan jutun voit käydä lukemassa täältä