Ajankohtaista

22.3.2015 Pirkanmaan Demarinaiset: Eduskuntavaalit ratkaisevat

Piirikokous 22.3.2015, Orivesi

Eduskuntavaalit ratkaisevat Suomen tulevaisuuden suuntaviivat pitkäksi aikaa. Äänestäjillä on nyt todellinen vaikuttamismahdollisuus. Nukkuvien puolue ei saa kasvaa, vaan sen pitää pienentyä. Jokaisella äänellä on merkitystä. Kaikki äänestyslipukkeet lasketaan.

Vaalit ratkaisevat julkisten ja yksityisten palveluiden suhteen. Julkisten palveluiden tulee olla lähtökohta ja perusta yhdenvertaisille palveluille. Yksityisen ja kolmannen sektorin tehtävänä on täydentää julkista sosiaali- ja terveydenhuoltoa.

Tulevalla hallituskaudella ei ole tarkoituksenmukaista ratkaista sosiaali- ja terveydenhuollon palvelukokonaisuutta kerralla. Lakien säätäminen ei saa olla poukkoilevaa, vaan lakien tulee kestää yli vaalikauden etenkin kansalaisten arkipäivää koskevissa asioissa. Lähipalvelut on turvattava ja kunnilla tulee olla niiden toteuttamisessa keskeinen vastuu ja tehtävä.

Pirkanmaan sosialidemokraattiset naiset kehottavat ja kannustavat ihmisiä äänestämään ja siten ottamaan kantaa tulevan hallituksen kokoonpanoon. 

Lisätiedot:
Tuula Petäkoski-Hult
puheenjohtaja
Pirkanmaan Demarinaiset
040 527 0997

22.3.2015 Sandran pysti

Pirkanmaan Demarinaiset ry:n hallitus valitsi Tarja Penttilän ikuisesti kiertävän Sandran pystin saajaksi. Valinnan perusteena on pitkäaikainen ja vaikuttava toiminta omassa kotikunnassa Orivedellä sekä Pirkanmaan Sosialidemokraattisessa naispiirissä.