Ajankohtaista

Demarinaiset: Sanna Oksanen Demarinaisten poliittiseksi suunnittelijaksi

Sanna Oksanen on aiemmin työskennellyt harjoittelijana Suomen suurlähetystössä Budapestissä ja europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natrin toimistolla Euroopan parlamentissa Brysselissä. Oksanen on työskennellyt myös Valtionneuvoston kanslian EU-asioiden osastolla hallinnollisena avustajana, jossa hänen vastuullaan oli EU:n tulevaisuuskonferenssin osana ollut ”Eurooppa olemme me”-ministerikiertue.  Viimeisimpänä Oksanen on toiminut Demarinaisten poliittisen suunnittelijan sijaisena.

”Sanna Oksanen on hoitanut tehtäväänsä poliittisen suunnittelijan sijaisena erittäin kiitettävästi vuoden ajan, johon mahtui esimerkiksi eduskuntavaalit ja SDP:n puoluekokous. Olemme tyytyväisiä, että saamme jatkaa ansiokasta yhteistyötä vastaisuudessakin”, iloitsee Demarinaisten puheenjohtaja ja SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Tytti Tuppurainen.

Oksanen valmistuu joulukuussa 2023 historian, yhteiskuntatieteiden ja englannin kielen opettajaksi Turun yliopistosta.  

”Odotan innolla tulevia haasteita ja mahdollisuuksia oppia lisää työskentelystä tasa-arvon kentällä. Olen työskennellyt eri vaikuttamisen kentillä, ja olen iloinen, että saan jatkaa työtä juuri Demarinaisilla itselle tärkeiden teemojen äärellä”, toteaa Sanna Oksanen.

Lisätietoja:

Demarinaisten puheenjohtaja, SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja

Tytti Tuppurainen

puh. 040 084 0594   

[email protected]

Demarinaisten poliittinen suunnittelija

Sanna Oksanen

puh. 050 306 6412

[email protected]