Ajankohtaista

Demarinaisten vuoden 2021 tasa-arvotyö palkinnon luovuttaminen Plan International Suomelle

Demarinaisten hallituksen 2. varapuheenjohtaja Minna Salminen ja Demarinaisten toiminnanjohtaja Noora Kettunen tapasivat eilen Plan International Suomen ja antoivat heille Demarinaisten tasa-arvotyöpalkinnon, joka oli päätetty vuonna 2021.
 
”Demarinaisten tasa-arvotyöpalkinto jaettiin viime vuonna ensimmäisen kerran. Demarinaiset ovat aikaisemmin palkinneet yksittäisiä henkilöitä, mutta mieltäni lämmittää, että tällä kertaa palkitsimme koko organisaation painottaaksemme yhteisön ja yhteistyön merkitystä tasa-arvotyössä. Plan International Suomen tärkeä ja pitkäjänteinen työ tyttöjen oikeuksien eteen oli hyvä syy palkita heidät ensimmäisenä”, kiittää varapuheenjohtaja Minna Salminen.  
 
Demarinaisten tasa-arvotyöpalkinto jaetaan syksyisin ajankohtaiselle ja aktiiviselle toimijalle tai taholle, joka on edistänyt tasa-arvoa yhteiskunnassa. Vuonna 2021 tunnustuksen sai Plan International Suomi mutta valitettavasti koronan takia Plan Suomi pääsi vierailemaan Demarinaisten toimistolla vasta nyt. 
 
Olemme iloisia tämän päiväisestä Plan Suomen vierailusta ja mahdollisuudesta keskustella heidän kanssaan tyttöjen oikeuksista, tasa-arvoisesta ulkopolitiikasta ja kehitysyhteistyöstä. Tulemme varmasti tekemään yhteistyötä myös vastaisuudessa!