Ajankohtaista

MINUN TUULA – kohtaamisia presidenttiehdokkaamme kanssa!

OTA KOPPI HELSINGIN DEMARINAISTEN HAASTEESTA: Kerro oma tarinasi mieleen painuneimmasta kohtaamisesta Tuulan kanssa. Usein ensimmäinen kohtaaminen on sellainen!

Tuula on pitkän poliittisen, virkamies- ja luottamusuransa aikana kohdannut ihmisiä monilta elämän alueilta sekä ihmisiä erilaisissa elämän tilanteissa ja asemissa.

Kohtaamisista syntyy varmasti värikäs ja kiintoisa ”tarina”, jossa voi olla monenlaisia risteys- ja yhtymäkohtia myös monen tarinan kertojan välillä.

Laita haaste eteenpäin kopioimalla koko teksti ja oma lyhyt tarinasi ja jakamalla se monipuolisesti somessa ystävillesi ja tuttavillesi.

Jotta tarinat pystytään myöhemmin löytämään, muista kirjoittaa tarinaasi myös #Tuula2018 ja #NaisenAika

Liitä mielellään myös kuva, jos sellainen on.

Siitä vaan muistelemaan ja kirjoittelemaan!

 

 

Helsingin Demarinaisten puheenjohtajan, Karita Toijosen tarina 90-luvun ” yt-harjoituksista” ja haaste kaikille:

Olen kohdannut Tuulan niin vaalikentillä hänen vaalimainoksiaan jakaessani kuin muissa lukuisissa yhteyksissä. Mieleeni on jäänyt kuitenkin parhaiten 90-luvun puolivälin kohtaaminen.  Olin itäisen sosiaalijaoston kokouksessa tuore akavalainen henkilöstöedustaja. Tuula toimi puheenjohtajana. Kokouksessa käsiteltiin päiväkotien tilamitoituksen muuttamiseen liittyvää asiaa. Otin esille henkilöstön kuulemisen asiassa ja pyysin asian uudelleen valmistelua. Uusi toimintatapa, jossa henkilöstö tuo näkemyksiään esille, aiheutti hieman hämmennystä joissakin kokousedustajissa.

Mieleeni jäi Tuulan rauhallisuus, ymmärrys ja kunnioitus demokraattista osallistumista ja mielenpiteen ilmaisua ja henkilöstön näkemyksiä kohtaan sekä asiallisuus ja tahto ratkaista asia neuvotellen. Hän ei nähnyt estetä asian pöydälle jättämiselle todeten, että ”ei tässä jäniksen selässä olla”.  Olin äänestänyt Tuulaa vaaleissa, ja hän osoittautui sellaiseksi luottamushenkilöksi kuin olin kuvitellutkin!

#Tuula2018  #NaisenAika