Ajankohtaista

Savo-Karjalan Demarinaisten uusi hallitus järjestäytyi ja Anu Rajajärvi vieraili Joensuussa

Savo-Karjalan Demarinaiset järjestäytyivät la 14.1.2023 kokouksessaan Joensuussa. Puheenjohtaja Tytti Luoma toivotti kokouksen avauksessa tervetulleeksi Naisliiton toiminnanjohtaja Anu Rajajärven, joka toi kokousväelle liiton terveisiä. Savo-Karjalan naiset kääntävät katseet nyt kohti kevään 2023 eduskuntavaaleja. Naispiirimme tähtää mahdollisimman monen naisedustajan läpimenoon! Piirihallitus kannustaa kaikkia mukaan aktiivisesti vaalityöhön. Vaalit voitetaan yhteistyöllä, jokaisen yksittäisen ehdokkaan menestys, on puolueemme menestys.

Viime aluevaaleissa Suomessa tehtiin historiaa, kun enemmistö valituista oli naisia. Olemme useimmiten tottuneet miesenemmistöön, joten viimeisimmissä eurovaaleissa, ja sittemmin aluevaaleissa, ollaan uuden äärellä, kun enemmistö valituista onkin naisia. Myös eduskuntaan olemme saaneet viimeisten vuosikymmenten aikana yhä enemmän naisia. Tätä kulkua meidän on mahdollista vahvistaa jo pian, sillä vuoden 2023 ratkaisevaan päivään on aikaa reilu 6 viikkoa.

Me Demarinaiset haluamme rakentaa tasa-arvoisen, avarakatseisen ja moniäänisen yhteiskunnan! Äänestä kansanedustajaksi DemariNainen! 🌹

Anu Rajajärvi esittäytymässä Savo-Karjalassa ja tuomassa naisliiton terveisiä piirille
Anu Rajajärvi (Naisliiton toiminnanjohtaja) ja Tytti Luoma (Savo-Karjalan Demarinaisten puheenjohtaja)