Ajankohtaista

Sosialidemokraattiset Naiset etsii innostavaa ja näkemyksellistä toiminnanjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen

Sosialidemokraattiset Naiset on Suomen vanhin poliittinen naisjärjestö ja toiminnallisesti itsenäinen liitto osana SDP:n puolueorganisaatiota. Etsimme vakituiseen työsuhteeseen innostunutta ja näkemyksellistä toiminnanjohtajaa. 

Toiminnanjohtaja ohjaa ja tukee valtakunnallisen järjestön 12 alueellista naispiiriä, valmistelee työvaliokunnassa ja hallituksessa käsiteltäviä asioita, toimii Sosialidemokraattisten Naisten hallituksen kokouksissa asioiden esittelijänä, vastaa taloudesta ja toiminnan suunnittelusta sekä tekee yhteistyötä puoluetoimiston muiden työntekijöiden kanssa. Hän toimii myös esihenkilönä järjestön toiselle työntekijälle.  

Hakijalta edellytämme:  

  • ymmärrystä järjestötyöstä ja kykyä motivoida vapaaehtoisia.   
  • kokemusta vaikuttamistyöstä, työ politiikan parissa katsotaan eduksi. 
  • osaamista talouden suunnittelusta ja hallinnosta. 
  • paineensietokykyä, oma aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.  
  • sujuvaa tekstintuottamista, ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi. 
  • osaamista tapahtumien järjestämisestä ja kampanjoiden suunnittelusta. 
  • naisjärjestö- ja tasa-arvotyön tuntemista. 

Tehtävässä edellytetään valmiutta matkustamiseen sekä ilta- että viikonlopputöihin. Työpaikka sijaitsee Helsingissä, SDP:n puoluetoimistossa. Työsuhde on vakituinen ja työnantajana toimii Suomen Sosialidemokraattinen puolue. Työsuhteen alku on sovittavissa, mutta se tulisi aloittaa viimeistään 28.8.2023. Palkkauksessa noudatetaan työehtosopimusta. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn poliittisessa naisjärjestössä, jossa on innostava työporukka, joustava työympäristö sekä tilaa kokeilla uutta.  

Hakemukset tulee toimittaa viimeistään tiistaina 15.8.2023 klo 16 mennessä Roosa Pöyhöselle sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Haastattelemme potentiaalisia hakijoita mahdollisuuksien mukaan jo ennen hakuajan päättymistä.   

Lisätietoa työpaikasta voit kysyä puhelimitse 046 922 4039 torstaina 3.8. klo 14-15 ja maanantaina 7.8. klo 14-15 välisenä aikana.