Ajankohtaista

Sosialidemokraattiset Naiset etsii innostavaa, luovaa ja vastuullista poliittisen suunnittelijan sijaista ajalle 1.9.2022-30.6.2023

Sosialidemokraattiset Naiset on Suomen vanhin poliittinen naisjärjestö ja se on toiminnallisesti itsenäinen osasto SDP:n puolueorganisaatiossa. Sosialidemokraattisten Naisten poliittinen suunnittelija vastaa järjestön tiedottamisen ja viestinnän kehittämisestä, ideoinnista sekä toteuttamisesta. Hän valmistelee yhdessä järjestön toiminnanjohtajan kanssa poliittisia kannanottoja, lausuntoja ja puheita sekä työvaliokunnassa käsiteltäviä asioita. Hän toimii myös hallituksen kokouksissa sihteerinä. Lisäksi poliittinen suunnittelija ohjaa ja tukee valtakunnallisen järjestön 12 alueellisen naispiirin viestintävalmiuksia ja osallistuu monipuolisesti vaalikampanjoiden suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Tehtävässä tarvitaan paineensietokykyä, oma-aloitteellisuutta, järjestelmällisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä edellytetään valmiutta matkustamiseen sekä ilta- että viikonlopputöihin. Työpaikka sijaitsee Helsingissä, Suomen Sosialidemokraattisen Puolueen SDP:n puoluetoimistossa. Työsuhde on määräaikainen sijaisuuden vuoksi ja voimassa 1.9.2022-30.6.2023 välisen ajan. Palkkauksessa noudatetaan työehtosopimusta.

Hakijalta edellytetään

  • Sosialidemokraattisten Naisten arvomaailman omaamista.
  • monipuolista politiikan tekemisen ja tiedottamisen hallitsemista.
  • sujuvaa tekstintuottamista suomeksi, ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.
  • kokemusta someviestinnästä, tiedottamisesta ja mainonnasta. Photoshopin tai muun kuvankäsittelyohjelman hallitseminen katsotaan eduksi.
  • taitoa motivoida ihmisiä järjestötyöhön sekä osaamista tapahtumien järjestämisestä että kampanjoinnista.
  • politiikan, naisjärjestö ja tasa-arvotyön toimintakentän kokemusta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn poliittisessa naisjärjestössä, jossa on mahtava työporukka, joustava työympäristö sekä tilaa kokeilla uutta.

Hakemukset tulee toimittaa viimeistään sunnuntaihin 21.8.2022 mennessä toiminnanjohtaja Noora Kettuselle sähköpostiosoitteeseen noora.kettunen(a)sdp.fi. Haastattelemme potentiaalisia hakijoita mahdollisuuksien mukaan jo ennen hakuajan päättymistä.  

Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa ma-pe klo 9–14 välisenä aikana Noora Kettunen, p. 050 433 4803.