Ajankohtaista

Sosialidemokraattiset Naiset etsii innostavaa, luovaa ja vastuullista poliittista suunnittelijaa työvapaan sijaiseksi ajalle 1.9.2021-31.1.2022

Sosialidemokraattiset Naiset on Suomen vanhin poliittinen naisjärjestö ja se on toiminnallisesti itsenäinen osasto SDP:n puolueorganisaatiossa. Sosialidemokraattisten Naisten poliittinen suunnittelija vastaa järjestön tiedottamisen ja markkinointiviestinnän kehittämisestä, ideoinnista sekä toteuttamisesta. Hän valmistelee yhdessä toiminnanjohtajan kanssa poliittisia kannanottoja, lausuntoja ja puheita sekä työvaliokunnassa käsiteltäviä asioita. Hän toimii myös liiton hallituksen kokouksissa sihteerinä ja tekee yhteistyötä puoluetoimiston muiden työntekijöiden kanssa. Lisäksi poliittinen suunnittelija ohjaa ja tukee valtakunnallisen järjestön 12 alueellisen Naispiirin viestintävalmiuksia, osallistuu monipuolisesti liittokokouksen ja vaalikampanjoiden suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Tehtävässä tarvitaan paineensietokykyä, oma-aloitteellisuutta, järjestelmällisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä edellytetään valmiutta matkustamiseen sekä ilta- ja viikonlopputöihin. Työpaikka sijaitsee Helsingissä Suomen Sosialidemokraattisen Puolueen SDP:n puoluetoimistossa. Työsuhde on voimassa 1.9.2021-31.1.2022 välisen ajan. Palkkauksessa noudatetaan työehtosopimusta.

Hakijalta edellytetään

  • Sosialidemokraattisten Naisten arvomaailman omaamista.
  • monipuolista politiikan tekemisen ja tiedottamisen hallitsemista.
  • sujuvaa tekstintuottamista suomeksi, ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.
  • kokemusta someviestinnästä, tiedottamisesta, mainonnasta ja markkinoinnista. Photoshopin tai muun kuvankäsittelyohjelman hallitseminen katsotaan eduksi.
  • taitoa motivoida ihmisiä järjestötyöhön sekä tapahtumien järjestämisestä että kampanjoinnista.
  • edellytetään politiikan, naisjärjestö ja tasa-arvotyön toimintakentän kokemusta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn poliittisessa naisjärjestössä, jossa on mahtava työporukka, joustava työympäristö sekä tilaa kokeilla uutta. Hakemukset tulee toimittaa keskiviikkoon 18.8.2021 mennessä toiminnanjohtaja Roosa Pöyhöselle sähköpostiosoitteeseen [email protected].

Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa ma-pe klo 9–14 välisenä aikana Noora Kettunen, poliittinen suunnittelija, p. 050 433 4803