Ajankohtaista

Sosialidemokraattiset Naiset etsii toiminnanjohtajan sijaista

Sosialidemokraattiset Naiset on Suomen vanhin poliittinen naisjärjestö ja se on toiminnallisesti itsenäinen osasto SDP:n puolueorganisaatiossa. Toiminnanjohtaja ohjaa ja tukee valtakunnallisen järjestön 12 alueellista naispiiriä, valmistelee työvaliokunnassa ja hallituksessa käsiteltäviä asioita, toimii Sosialidemokraattisten Naisten hallituksen kokouksissa asioiden esittelijänä, vastaa taloudesta ja toiminnan suunnittelusta sekä tekee yhteistyötä puoluetoimiston muiden työntekijöiden kanssa. Hän toimii myös esihenkilönä yhdelle työntekijälle.

Arvostamme, että sinulta löytyy ainakin seuraavia ominaisuuksia:

  • paineensietokykyä, oma aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
  • kokemusta ja osaamista hallinnosta ja taloudesta.
  • sujuvaa tekstintuottamista suomeksi, ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.
  • järjestötyön ymmärrystä ja kykyä motivoida ihmisiä järjestötyöhön.  
  • osaamista tapahtumien järjestämisestä ja kampanjoinnista.
  • politiikan, naisjärjestö ja tasa-arvotyön tekemisen kokemusta.

Tehtävässä edellytetään valmiutta matkustamiseen sekä ilta- että viikonlopputöihin. Työpaikka sijaitsee Helsingissä, SDP:n puoluetoimistossa. Työsuhde on määräaikainen sijaisuuden vuoksi ja voimassa 30.6.2023 saakka. Työsuhteen alku on sovittavissa, mutta se tulisi aloittaa viimeistään 21.11.2022. Palkkauksessa noudatetaan työehtosopimusta. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn poliittisessa naisjärjestössä, jossa on mahtava työporukka, joustava työympäristö sekä tilaa kokeilla uutta.

Hakemukset tulee toimittaa viimeistään torstaihin 27.10.2022 klo 16 mennessä toiminnanjohtaja Noora Kettuselle sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Haastattelemme potentiaalisia hakijoita mahdollisuuksien mukaan jo ennen hakuajan päättymistä. 

Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa ma-pe klo 9–14 välisenä aikana Noora Kettunen, p. 050 433 4803.