Ajankohtaista

Sosialidemokraattisten Naisten 16. liittokokous siirtyy: uusi ajankohta 6.-7.11.2021

Demarinaisten hallitus päätti kokouksessaan 30.3.2021, että Sosialidemokraattisten Naisten sääntömääräinen 16. liittokokous siirretään syksyyn 2021. Siirtäminen johtuu päällekkäisyyksistä kuntavaalien uuden ajankohdan vuoksi.  Liittokokous oli tarkoitus järjestää 29.-30.5.2021, ajankohta sijoittuu kuntavaalien ennakkoäänestyksen alkuun. Liittokokouksen siirtäminen tapahtuu yhdistyslain poikkeuspykälän määrittämissä ehdoissa ja Sosialidemokraattisten Naisten sääntöjen mukaisesti.  

Sosialidemokraattisten Naisten 16. liittokokous järjestetään kokous- ja kongressikeskus Paasitornissa.  Kokouksessa käsitellään Sosialidemokraattisten Naisten sääntöjen 13§ mukaiset asiat, jotka on toimitettu liittokokousedustajille ja valitaan liiton puheenjohtaja, varapuheenjohtajat ja hallitus.

Kokousasiakirjana toimii kokousedustajille postitse lähetetty Yhteinen maapallomme-asiakirja, sekä mahdolliset täydennysliitteet. Naispiirien syksyllä 2020 hallitukselle toimittamat edustajavaltakirjat ovat voimassa marraskuun liittokokouksessa, kuin myös esitykset kunniajäsenistä. Piirien on mahdollista täydentää edustajavaltakirjoja liittokokousta varten yhdistyksen sääntömääräisessä kokouksessa.

Lisätiedot

Roosa Pöyhönen

Demarinaisten toiminnanjohtaja

[email protected]

p. 040 736 6727