Ajankohtaista

Tulipa sanottua: puhetta tasa-arvosta. Demarinaisten feministiset afterit

Mitkä ihanat Demarinaisten afterit meillä olikaan viime viikolla Demarinaisten ”Tulipa sanottua: puhetta tasa-arvosta” tilaisuudessa!

Alkuillan aikana saimme kuulla puheenvuoroja tasa-arvosta useista eri näkökulmista. Puhujina meillä oli asiantuntijoita ja aiheen parissa työskenteleviä henkilöitä. Vaikka monessa puheenvuorossa tuli esiin, että työ ei ole vielä valmis, saimme myös kuulla onnistumisia ja iloisia tarinoita.

Illasta jäi lämmin ja voimaantunut tunne, ja erityisesti into saada rikottua uusi lasikatto. Kuten illan aikana tuli esiin, yksi naispresidentti Suomen historiassa ei voi jäädä vain poikkeukseksi. Nyt on aika näyttää maailmalle, että Suomi on valmis edistämään tasa-arvotyötä niin omassa maassa kuin Suomen ulkopuolella!

Kiitos kaikille upeille puhujille: SDP:n presidenttiehdokas Jutta Urpilainen, Demarinaisten ja SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Tytti Tuppurainen, UN Womenin toiminnanjohtaja Jaana Hirsikangas, Riikka Couturen takana oleva vaatesuunnittelija Riikka Ikäheimo, kansanedustaja ja SDP:n 1. varapuheenjohtaja Nasima Razmyar, Demarinuorten puheenjohtaja Emilia Kangaskolkka sekä vastuullisuuskonsultti ja antirasismin ja yhdenvertaisuuden asiantuntija Ulkar Aghayeva. Lisäksi kiitokset tilaisuuden juontaneelle Helsingin Demarinaisten puheenjohtajalle Leila Vasamalle!