Ajankohtaista

Helsingin Demarinaiset: Syyskokous, yksinasuvat ja pressavaalit

Tervetuloa Helsingin Demarinaisten järjestämään keskusteluun ja syyskokoukseen 27.11. klo 17.30 SDP:n puoluetoimistolle, Ympyrätaloon, osoite Siltasaarenkatu 18-20, C-rappu, 6. krs. Sisään pääsee soittamalla ovikelloa.

Kokous ja keskustelu ovat avoimia kaikille, mutta varsinaista päätösvaltaa syyskokouksessa voivat käyttää osastojen nimeämät piirikokousedustajat.

Ennen kokousta keskustelemme Yksinasuvat Ry:n edustajien kanssa yksin asuvien tilanteesta, moninaisuudesta ja ratkaisuista, joita politiikassa tulisi yksin asuvien haasteiden ratkaisemiseksi tehdä. SDP:n puoluekokouksessa hyväksyttiin yksin asuvien asemaa parantavia aloitteita. Helsingin Demarinaiset on saanut tälle vuodelle rahallista tukea Kansan sivistysrahastosta kampanjoidakseen yksin asuvien asioiden ratkaisemiseksi. Tule kuulemaan mitä näille asioille kuuluu ja kertomaan omat terveisesi eteenpäin vietäväksi!

Ennen kokousta lisäksi SDP:n presidentinvaalikampanjaa vetävä Hanna Isbom tulee kertomaan miten meistä jokainen voi kannattaa Juttaa.

Varsinainen syyskokous alkaa klo 19. Kokouksessa vahvistetaan naispiirin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2024 ja valitaan seuraavalle kaksivuotiskaudelle puheenjohtaja, 1-2 varapuheenjohtajaa ja hallitus varajäsenineen. Ehdokkaaksi voi ilmoittautua etukäteen tai paikan päällä! HDN markkinoi etukäteen tulleita ehdokkaita omissa some-kanavissa.