Demarinaiset x -nuoret: Eurooppapäivän etkot

Demarinuoret x Demarinaiset: Eurooppa-päivän etkot ti 7.5. Helsinki

Tervetuloa mukaan Demarinuorten ja Demarinaisten Eurooppa-päivän etkoille Helsinkiin ti 7.5. klo 17–20 Dylan Böleen (os. Pasilankatu 10, 00240 Helsinki). Tilaisuudessa pääsemme kuulemaan eurovaaliehdokkaiden paneelikeskustelua ja osallistumaan keskusteluun lähestyvistä eurovaaleista. Tilaisuudessa käsitellään mm. polarisaatiota, terveyttä ja hyvinvointia, ihmisoikeuksia sekä naisten ja tyttöjen asemaa.  

Tilaisuudessa ovat paikalla muun muassa Demarinaisten ja SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Tytti Tuppurainen ja SDP:n eurovaaliehdokkaat Emilia Kangaskolkka, Emmi Lintonen ja Ville Merinen.  Keskusteluun liittyvät myös YK:n nuorisodelegaatti Eetu Leinonen, vaikuttajat Roosa Rahkonen ja Milla Heinonen sekä johtava erityisasiantuntija, lääkäri Nico Vehmas.  

Haluammekin kutsua sinut mukaan keskustelemaan näistä tärkeistä teemoista. Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan: https://www.lyyti.in/eurooppaetkot

Tapahtumaamme voi myös saapua ilman ilmoittautumista, mutta osallistujamäärän hahmottamiseksi ilmoittautuminen olisi toivottavaa!