Helsinki Pride-kulkue ja puistojuhla

SDP Helsinki, Demarinaiset, Demarinuoret ja Demariopiskelijat ovat Helsinki Priden yhteisökumppaneita. Ihmisoikeudet vaativat tekoja, joihin olemme sitoutuneet. Ihmisoikeudet kuuluvat jokaisella, tasa-arvosta ja ihmisoikeuksista ei voi neuvotella. 

Tänä vuonna kumppaniksi pääsyn ehtona oli sitoutuminen edistämään eheytystoimien kieltämistä. Oikeus olla oma itsensä kuuluu meistä jokaiselle! Ihmisen seksuaalisuuden tai sukupuoli-identiteetin muuttamiseen tähtäävät eheytyshoidot tulee kieltää.

Me olemme sateenkaariyhteisön liittolaisia ja tulemme marssimaan yhtenä joukkona lauantaina 29.6. Helsinki Pride- kulkueessa. Tule mukaan kanssamme kulkueeseen tai moikkaamaan meitä teltalle kulkueen jälkeisessä puistojuhlassa! Teltalla on tavattavissa päivän mittaan SDP:n politiikkoja ja toimijoita.

Päivitämme kulkueen ja puistojuhlan aikatauluja tapahtuman lähestyessä sosiaalisen median kanavillemme, mutta alustavasti suosittelemaan paikalle saapumista viimeistään kello 12 mennessä jos haluat osallistua kulkueeseen. Puistojuhlassa meidät näkee viimeistään kello 13 jälkeen aina iltaan asti.

Katso päivittyvät tiedot tapahtumasta Facebookista