”Kaikki ei ole poliittista – tietysti on” Blue Jean-elokuvanäytös ja paneelikeskustelu

Tule mukaan katsomaan palkittua Blue Jean-elokuvaa ja seuraamaan paneelikeskustelua kello 17.00 eteenpäin maanantaina 24.6. elokuvateatteri Orionissa (Eerikinkatu 15). Elokuva kertoo Thatcherin ajan yhteiskunnasta, jossa on vaikeaa olla oma itsensä. Samalla elokuva käsittelee ideologioita ja seksuaalisuutta.

Elokuvan jälkeen on luvassa iltapalaa ja keskustelua elokuvasta, ihmisoikeuksista, poliittisesta tilanteesta kuin myös lähestyvistä alue- ja kuntavaaleista. Paneelissa on mukana SDP:n kansanedustaja ja eduskunnan sateenkaariverkoston puheenjohtaja Elisa Gebhard, SDP:n varapuheenjohtaja Nasima Razmyar ja Sateenkaareva demariaktiivi Veikka Putkisaari. Paneelin vetää Demarinuorten puheenjohtaja Emilia Kangaskolkka.

Tapahtuma on maksuton. Elokuvateatteriin saa tuoda omia elokuvaherkkuja (ei alkoholia). Tilaisuudessa on tarjolla pieniä herkkuja elokuvaan ja iltapalaa elokuvan jälkeen.

Tapahtuman häirintäyhdyshenkilöinä toimivat Ilona Rantala ([email protected]) ja Tuomas Timonen ([email protected])

Tapahtuman järjestää Demarinuoret, Demarinaiset, Demariopiskelijat, SDP Helsinki ja SDP Uusimaa ja se on osa Helsinki Pride -viikon ohjelmaa. Tila ei ole valitettavasti esteetön.

Tapahtumaan voi saapua myös ilman ilmoittautumista, mutta suosittelemme ilmoittautumaan paikan varaamiseksi ja ruokahävikin minimoimiseksi.

Ilmoittaudu mukaan