Helsingin Demarinaiset

Naisten Ääni -elämänkertakirjoituskurssin

https://demarinaiset.fi/content/uploads/HDN_logo_TH-300×300.png

Tule kirjoittamaan tarinoita Helsingin Demarinaisten pamflettiin ja / tai Naisten Ääni sivustolle

Helsingin Demarinaiset järjestää yhteistyössä TSL-Helsinki -opintojärjestön kanssa Naisten Ääni -elämänkertakirjoituskurssin.

Idea sai alkuna vastaavasta Suomalaisen Naisliiton meneillään olevasta naisten elämänkertoja kokoavasta nettikampanjasta, joka on alun perin osa Suomi100 tasa-arvohanketta https://www.facebook.com/naistenaani

Tarkoitus on kerätä osana tätä hanketta ja kurssia tietoa ja lyhyitä elämänkertatekstejä myös muutamasta keskeisestä helsinkiläisestä demarivaikuttajanaisesta ja laatia kirjoituksista pamfletti Demarinaisten 120-vuotisjuhlan kunniaksi.

HDN voi subventoida kurssimaksua riippuen siitä, kuinka moni osallistuu ja kirjoittaa helsinkiläisistä historian saatossa toimineista demarinaisista.

Jos puolestaan kirjoittaminen omasta lähipiirin henkilöstä kiinnostaa enemmän, se on täysin mahdollista. Tosin silloin subventiokysymystä joudutaan harkitsemaan.

Kurssi alkaa 26.1.2020, siinä on kolme lähiopetuspäivää, ja muu tapahtuu etätyöskentelynä.

Ilmoittaudu oheisen linkin kautta https://opistopalvelut.fi/tsl/ > Naisten Ääni -elämänkertakirjoituskurssi https://opistopalvelut.fi/tsl/course.php?l=fi&t=1501

Kerro myös osallistumisestasi Päivikki Kumpulaiselle [email protected],  jotta olemme ajan tasalla ilmoittautuneiden määrästä ja siitä saammeko kurssin kokoon.

Tule tuottamaan historiaa helsinkiläisistä demarinaisista. Samalla osallistut kirjoittajana myöhemmin syksyllä ilmestyvään Helsingin Demarinaisten juhlapamflettiin.

TSL-Helsinki, 6304 Uusi kurssi!

”Naisten Ääni” -elämänkertakirjoituskurssi

Lähiopetus pidetään sunnuntaisin 26.1., 16.2. ja 15.3. klo 14 -16:30 ja lähipäivien välissä saa henkilökohtaista palautetta kolme kertaa. Kurssi liittyy Suomalainen Naisliitto ry:n ”Naisten Ääni” -kirjoitushankkeeseen, ja se järjestetään yhdessä Helsingin Demarinaiset ry:n kanssa. Kurssilla osallistujat voivat kirjoittaa itselleen tärkeän naisen pienoiselämänkerran. Tavoitteena on saada tekstit hiottua 31.3. päättyvään Naisten Ääni kirjoituskilpailuun ks. https://www.facebook.com/naistenaani. Aina voi kirjoittaa myös ihan itselle tai vaikka julkaistavaksi muualla.

Opettaja: Pohls Maritta

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Säästöpankinranta, Säästöpankinranta 6 C, Hakaniemi, Säästöpankinranta 6 C, 2. krs, 00530 Helsinki