Demarinaiset, Helsingin Demarinaiset ja SDP Helsinki: Rauhanilta

Maailmassa roihuaa ja yleistä keskustelua hallitsevat aseet, tankit ja luodit. Sotilasmenot kasvavat sodan, lisääntyvien jännitteiden ja epävarmuuden keskellä. Viime viikolla hallitus ilmoitti lopettavansa rauhanjärjestöjen yleisavustuksen. Aikana, jolloin rauhantyötä ja -tekoja tarvitaan kipeiten. Puhuuko kukaan enää rauhasta?

Tule rauhaniltaan Rauhanasemalle torstaina 23.5. klo 17.30 keskustelemaan rauhasta, sodan vaikutuksesta siviileihin ja siitä onko rauhanrakentaminen mahdollista.

Kahvipöytäkeskustelussa mukana mm. eurovaaliehdokkaat Miina-Anniina Heiskanen ja Emmi Lintonen sekä Fingon vaikuttamistyön johtaja Ilmari Nalbantoglu.

Keskustelun päätteeksi runoja lausuu Hillevi Kilpeläinen.

Tilaisuuden juontaa käsikirjoittaja Veera Tyhtilä. Tilaisuudessa puheenvuoron käyttää myös Rauhanliiton toiminnanjohtajalta Laura Lodenius ja Sadankomitean pääsihteeri Jarmo Pykälä.

Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 17.30, ja kahvipöytäkeskustelu rauhasta alkaa klo 18. Tilaisuus päättyy klo 19.30 mennessä.

Tapahtuman järjestää yhteistyössä SDP Helsinki, Demarinaiset ja Helsingin Demarinaiset. Tilaisuudessa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.