Kannanottomme

WAUTSI WAU – Paavo Lipponen presidentiksi

Sosialidemokraattisten Naisten 13. liittokokous 27.11.2011

Paavo Lipponen on presidenttiehdokkaista kokenein, pätevin, kansainvälisin ja karismaattisin henkilö, jollaisen koko Suomi tarvitsee ja jonka Suomen kansa valitsee. Naisliikkeenä toimimme yhdessä Paavo Lipposen valinnan puolesta. Sosialidemokraattisina Naisina me erityisesti arvostamme presidenttiehdokkaamme inhimillisyyttä, ihmisläheisyyttä ja perhekeskeisyyttä.  Hän kantaa huolta ihmisten eriarvoisuudesta ja sanoo jyrkän EIn vihapuheelle ja rasismille.

Tasa-arvon edistäminen onnistuu naisten ja miesten yhteisenä hankkeena. Paavo Lipponen on tukenut naisten poliittista toimintaa puolueen puheenjohtajana, kansanedustajana, pääministerinä ja puhemiehenä.

Omalla esimerkillään hän on tehnyt näkyväksi jaetun vanhemmuuden tärkeyden käyttämällä vanhempainvapaaoikeutta ollessaan isyyslomalla pääministerikaudellaan.

Presidenttinä Paavo Lipponen on tasa-arvoasiaosaaja ja arvojohtaja, joka vaikuttaa yhteiskunnan ilmapiiriin.

Hän on voimakas hyvinvointiyhteiskunnan, sosiaalisesti kestävän kehityksen ja tasa-arvon kannattaja. Lipponen korostaa sukupolvien YLI ulottuvaa solidaarisuutta presidentti Tarja Halosen tapaan.