Demarinaisten SOME periaatteet

Demarinaisten sosiaalisen median periaatteet/ code of conduct


Arvostamme vuoropuhelua ja kysymyksiä päivityksissämme liittyen esimerkiksi politiikkaamme. Vastaamme mielellämme palautteeseen ja haluamme olla avoimia aidolle keskustelulle. Facebooksivumme ei kuitenkaan ole oikea foorumi muiden osapuolten tai organisaatioiden markkinoinnille.


Sivua hallinnoivat Demarinaisten työntekijät.


Tavoitteenamme on aina vastata mahdollisimman moniin kysymyksiin.
Jokaisen pitäisi tuntea olonsa tervetulleeksi Facebook-sivullemme. Siksi otamme vakavasti sen, että kommenttikentässä käytävät keskustelut ovat rakentavia ja asiallisia.


Pidätämme oikeuden poistaa kommentteja seuraavilla kriteereillä:
– kommentti voidaan luokitella roskapostiksi,
– kommentti sisältää valheita,
– kommentti sisältää henkilökohtaisen hyökkäyksen, kiusaamista tai uhkailua
– kommentti sisältää loukkaavaa kieltä,
– kommentti sisältää linkkejä, joiden turvallisuutta emme voi taata.


Piilotamme tai poistamme kommentit, jotka rikkovat näitä ohjeistuksia. Henkilöt, jotka toistuvasti rikkovat näitä ohjeistuksia tai rohkaisevat muita tekemään niin, voidaan blokata sivulta. Lisäksi voimme blokata selkeitä ns. trolliprofiileja. Kaikenlainen vakava uhkailu ja häirintä raportoidaan
poliisille.

Haluamme tavoittaa niitä henkilöitä, joiden uskomme olevan kiinnostuneita politiikastamme. Siksi teemme kohdennettua mainontaa sosiaalisessa mediassa. Emme voi nähdä, ketkä henkilöt ovat klikanneet mainoksiamme emmekä näe muitakaan henkilökohtaisia tietoja, jotka on linkitetty yksilöllisiin käyttäjiin. Voit tutustua tarkemmin aiheeseen SDP:n sivuilta: täällä.

Sama ohjeistus PDF-muodossa löytyy täältä.